Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Κάνοντας την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα marybijou.com μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

  1. Με αντικαταβολή (Πανελλαδικά και Κύπρο)
    Μπορείτε να επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την υπηρεσία αντικαταβολής. Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται με την παράδοση από την εταιρεία Ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική, με χρέωση που επιβαρύνει τον εκάστοτε πελάτη. Τα έξοδα αποστολής στην Ελλάδα ανέρχονται στα 3€. Τα έξοδα αντικαταβολής ανέρχονται στο 1€
  1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
    Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας κατάθεση σε τράπεζα. Η παραγγελία σας μπαίνει σε διαδικασία αποστολής από τη στιγμή που εμφανιστεί το ποσό στο λογαριασμό της εταιρείας μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας.Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι ακόλουθοι:

Alpha Bank: GR1901406820682002101089928

Eurobank: GR1802633350000820100029257

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω άλλης Τράπεζας θα υπάρξουν έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη.
H κατάθεση θα πρέπει να γίνει σε 48 ώρες από την υποβολή της παραγγελίας σας αλλιώς ακυρώνεται από το σύστημά μας αυτόματα.
  1. Paypal
    Για να πληρώσετε μέσω Pay Pal, κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση πληρωμής». Στη συνέχεια, θα μεταβείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα του PayPal για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας. Σημείωση όλα τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον εκάστοτε πελάτη.
  2. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα 

Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών